VVH logo-rgb


Vergoeding Haptotherapie

flyer campagne vergoeding 2015Hieronder treft u een overzicht aan van de vergoedingen haptotherapie van alle zorgverzekeraars die haptotherapie hebben opgenomen in de aanvullende verzekering.

Haptotherapie wordt in het algemeen vergoed onder de noemer complementaire zorg / alternatieve behandelwijzen / psychoscoiale zorg of alternatieve beweegzorg. De hoogte van de vergoeding is afhankelijk van de polis die u kiest.

Tot het eind van het jaar mag u uw oude verzekering opzeggen. De nieuwe verzekering dient u vóór 1 februari af te sluiten. U bent dan met terugwerkende kracht vanaf 1 januari verzekerd. Sluit u de nieuwe verzekering vóór 1 januari af, dan regelt de nieuwe verzekeraar voor u het opzeggen van de oude verzekering.

Het verplichte eigen risico en het vrijwillig eigen risico gelden niet voor zorg uit de aanvullende verzekering. Klik voor meer informatie over de premie, de polisvoorwaarden en de vergoedingen op het beeldmerk van de desbetreffende zorgverzekeraar.

Voor collectief afgesloten pakketten kunnen andere voorwaarden gelden dan in deze lijst is weergegeven. Neem daarover contact op met uw zorgverzekeraar. De Vereniging van Haptotherapeuten VVH is niet aansprakelijk voor mogelijk onvolledig of foutief weergegeven informatie.

 

Keurmerk

GZ Hapto logoCMYK

IJHH

logoIJHH-5

User-Add-128